• Home
  • криптовалута

Tag : криптовалута

ЕКОНОМИЈА СВЕТ

Путин пресекол: Русија добива крипторубља, а потоа “збогум” за санкциите

Ferad Aruc
Претседателот на Русија, Владимир Путин, дал налог да се почне со изработка на крипторубљи. Путин е сигурен дека државната криптовалута ќе помогне да се заобиколат