• Home
  • лек за рак

Tag : лек за рак

ЗДРАВЈЕ

Доктор од Италија тврди дека: Сите го имате дома лекот против рак!

Ferad Aruc
Според СЗО бројот на заболени од рак енормно расте. Живееме во свет во кој постојано нѐ бомбардираат отровни хемикалии, радијација. Во последните пет децении бројот
ЗДРАВЈЕ

Билка што лекува рак подобро од хемотерапија

admin
Гравиолата е необична тропска билка за која многу заговорници на алтернативната медицина тврдат дека го лекува ракот 10.000 пати подобро од хемотерапијата. Меѓутоа, класичната медицина