vesti24.mk

Tag : луѓе

ЗАБАВА

Психолозите ја открија тајната: Прочитајте ги луѓето за само 7 секунди!

admin
За да прочитате некој човек, потребни ви се само неколку секунди. Што може да заклучите по само седум секунди? Психолозите ви ги откриваат триковите со
ЗАБАВА

Научно докажани начини како да влијаете на луѓето без да кажете збор: Сакате луѓето да ви веруваат? Носете сино!

admin
Сите би сакале да го знаат вистинскиот начин како да им пристапат на луѓето или пак како успешно да забележат одредени нешта кои не се
ЗАБАВА

Прашање кое ситpе си го поставуваат: Што би се случило кога сите луѓе наеднаш би исчезнале од Земјата

admin
На Земјата живеат повеќе од 7,6 милијарди луѓе, а тој број секојдневно се зголемува. Влијанието кое го имаме на планетата најлесно ќе го сфатиме ако