vesti24.mk

Tag : македонска асоцијација на новинари

Uncategorized

Kазна од 3.300 евра за словачките новинари ако напишат ….

admin
Kазна од 3.300 евра за словачките новинари ако напишат Велика Британија Словачките новинари што пишуваат за брегзит се во шок бидејќи овие денови им стигнало...