vesti24.mk

Tag : Матео Салвини

ВЕСТИ СВЕТ

Европската унија нуди по 6 илјади евра за секој примен мигрант: Италија одговори – чувајте ги вашите пари, ние нема да примаме мигранти

Ferad Aruc
Италијанските власти кои што ги затворија своите пристаништа за прифаќање на мигранти од Медитеранот порачаа дека не ги сакаат парите на Брисел за отворање на