vesti24.mk

Tag : мери ектис

Uncategorized

Баба пробува да зборува со Google – кога добила одговор, следел шок

Ferad Aruc
Мери Ектис, италијанска баба која со своето семејство живее на Флорида, за Божиќ од девојката на својот внук добила “Google Home Mini”, паметен звучник кој...