vesti24.mk

Tag : месинџер

ЗАБАВА ТЕХНОЛОГИЈА

Нова опција на Месинџер: Еве како може да го активирате „Dark mode“

admin
Фејсбук одамна најави дека ќе овозможи нова опција, односно нов изглед – „Dark Mode“ (темен режим) за Месинџер, меѓутоа, четири месеци подоцна компанијата сѐ уште...
ЗАБАВА ТЕХНОЛОГИЈА

Фејсбук Месинџер воведува нова опција која ќе ги израдува корисниците

admin
Откако оваа опција се појави на Ватс-ап, и Фејсбук Месинџер ќе ги израдува корисниците кои ќе напишат порака, па ќе посакаат да ја избришат. Фејсбук...