vesti24.mk

Tag : миење заби

ЗАБАВА

Истражување со поразителни резултати: Едно од три лица заборава да ги измие забите

admin
Луѓето не обрнуваат внимание на здравјето на устата и забите, а денталната хигиена е ниско на  нивната листа на приоритети. Ова го покажа најновото истражување,