vesti24.mk

Tag : Милорад Додик

БАЛКАН

Guardian: Додик создава платеничка паравојска која ја регрутира во српското подземје, ја обучуваат Руси во Ниш

Ferad Aruc
Платеници обучени од страна на Руси помагаат во формирање на паравоена единица за поддршка на српските сепаратистички лидери во Босна, пренесува “Guardian” повикувајќи се на...