vesti24.mk

Tag : моринга

ЗАБАВА

Чудата на дрвото Моринга: Кај нас е малку познато, а за придобивките од него зборува цел свет

admin
Дрвото Моринга, за чии лековити својства кај нас се` уште малку се знае, расте во одредени делови во Африка и Азија. Интересно е што може...