vesti24.mk

Tag : над 100 милијарди пластични шишиња

ЖИВОТ

Уште една штета на Кока Кола

admin
Во океаните не остана место за пластичните шишиња на Кока Кола Уште една штета на Кока Кола Еден британски весник го испита влијанието на пластичните...