vesti24.mk

Tag : нарачано убиство

Uncategorized ВЕСТИ СВЕТ

Македонка од Германија се спасила од убиството што и го нарачал нејзиниот сопруг

admin
Жена од Македонија успеала да се спаси од убиство во Германија нарачано од нејзиниот сопруг заради наплата на нејзиното животно осигурување од 250.000 евра. Поради...