vesti24.mk

Tag : нбрм

ВЕСТИ ЕКОНОМИЈА

Народна банка против Анѓушев- растот на странските инвестиции проектиран на минорни 3,2 %

admin
Народна банка не го дели ентузијазмот на Владата кога станува збор за странските инвестиции. Имено, проекциите на Народна банка се дека инвестициите ќе растат само