vesti24.mk

Tag : нега

ЗАБАВА

Кога ќе го прочитате новото истражување, веднаш ќе ги фрлите пешкирите од бањата

admin
Иако многу од нас имаат навика после секое миење на лицето да го бришат со пешкир, стручните лица советуваат да престанеме со таа навика. На