vesti24.mk

Tag : Неправилна исхрана

ЗДРАВЈЕ

10 навики во модерната исхрана за брзо слабеење

admin
Во модерната исхрана се почесто се среќаваат навики кои доведуваат до зголемување на телесната тежина – доколку обрнете внимание и ги промените, сигурно ќе бидете
Uncategorized

Зошто моето дете не јаде?

admin
Речиси не постои мајка која не ја изговорила реченицата „Моето дете не јаде доволно“. Повеќето од вас сигурно знаете колку фрустрирачка може да биде состојбата