vesti24.mk

Tag : Никифорово

Uncategorized ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

ВМРОВЦИТЕ изградиле игралиште од 100 000 евра во сред шума во село со 4 жители постари од 80 години!

admin
Ова е игралиште во село Никифорово  во општина Маврово и Ростуше. Во селото има само 4 жители постари од 80 години. За пуста провизија, ВМРОВЦИТЕ не бирале