vesti24.mk

Tag : Нова Година

ЖИВОТ

Новогодишни верувања: Пред полноќ направете го ова и ќе ви се исполнат најголемите желби

Ferad Aruc
Новата година означува нов почеток, па затоа во многу земји постојат верувања дека ако направите одредени работи оваа ноќ, ќе може да влијаете на судбината
ЉУБОВ И СЕКС

Контроверзната компанија која организира одмори на островот на оргиите, нуди забава за Нова Година: “Во понудата има 60 девојки на кои дрогата не им е непозната”

Ferad Aruc
Луксузната компанија “Good Girls”, која стои зад организирање на одмори со проститутки, алкохол и дрога, организира и четиридневна новогодишна забава со 60 девојки, “на кои