vesti24.mk

Tag : нови гранични премини

ВЕСТИ

Ова мора да го знаете ако ја напуштате Македонија денеска- еве колку време се чека на граничните премини во земјава

admin
Зголемена фреквенција на возила на ГП Богородица каде времето на чекање за излез од државата е од 15 до 30 минути. На останатите гранични премини,
ВЕСТИ

Грчките пратеници на комисија дадоа зелено светло за отворање нови гранични премини кон нашата земја

admin
Комисијата за национална безбедност и надворешни прашања на денешната седница во грчкиот Парламент ги прифати нацрт законите доставени од Министерството за надворешни работи на Грција