vesti24.mk

Tag : односи

ЗАБАВА ЉУБОВ И СЕКС

Повеќе од 70 проценти од жените имаат болни сексуални односи

admin
Ново истражување на Durex, во кое учествувале 1.200 жени од Обединетото Кралство, покажува дека повеќе од 70 проценти од сексуално активните жени имаат болни сексуални
ЗАБАВА ЉУБОВ И СЕКС

Редовните односи го забавува стареењето, научно потврдено

admin
Сексот не е само игра и забава, ниту само животински чин за размножување. Науката повеќе пати докажала дека пред сѐ, имаме неверојатни здравствени предности од