vesti24.mk

Tag : Орбан

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Како Груевски го стопи срцето на Орбан

Ferad Aruc
„Орбан одби 70 проценти од барањата за азил на луѓе кои бегаат од војна, сиромаштија и угнетување. Но, има нешто во овој поранешен автократ, осуденик