vesti24.mk

Tag : органи

ЗАБАВА

Медицински феномен: Живеела 99 години со сите органи распоредени на погрешни места

admin
На универзитетот за здравје и наука во Орегон, Портланд е направена дисекција на леш од жена и откриено е дека нејзините органи биле сосема различно...