vesti24.mk

Tag : Павле Трајанов

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Павле Трајанов: Разузнавачи на Иванов вклучени во минирање на Договорот со Грција, во Крвавиот четврток и во Диво насеље изјави на Фокус

Ferad Aruc
Павле Трајанов е лидер на Демократскиот сојуз, партија која ја поддржува владата на Заев, а во моментов е национален координатор за имплементација на Националната платформа...
МАКЕДОНИЈА

НЕМА ДА ВИ СЕ ВЕРУВА НА УШИТЕ АПЕЛОТ НА КЕРИМ (ВИДЕО)

Ferad Aruc
Срѓан Ќерим апелира да не сме се делеле на предавници и патриоти, а тој беше директор 10 години на МПМ во чии весници со години...