vesti24.mk

Tag : печалба

МАКЕДОНИЈА

28 возачи од ЈСП дале отказ за да возат во Малта

Ferad Aruc
Возачи од ЈСП „Скопје“ деновиве даваат отказ во претпријатието за да одат да возат автобуси во Малта.Досега 10 возачи дале отказ а други 18 најавиле...
МАКЕДОНИЈА

Освен пари кумановчани ја најдоа и среќата во Авганистан

Ferad Aruc
Кумановчани кои низ годините се на печалба во Авганистан, таму освен пари и работа нашле и сопруги о сопрузи. Како што пишува Фактор, кумановчани се во брак...