vesti24.mk

Tag : пешкир

ЗАБАВА

Колку пати го употребувате истиот пешкир, ако ја надминувате оваа бројка многу грешите

admin
Некои предмети кои секојдневно ги употребувате во својот дом може да содржат многу бактерии, а не сте ни свесни колку тоа може да го загрози
ЗАБАВА

Кога ќе го прочитате новото истражување, веднаш ќе ги фрлите пешкирите од бањата

admin
Иако многу од нас имаат навика после секое миење на лицето да го бришат со пешкир, стручните лица советуваат да престанеме со таа навика. На