vesti24.mk

Tag : Погребалната куќа

ЖИВОТ

Влегле во напуштената мртовечница каде пронашле тајна соба и се запрепастиле од тоа што го виделе

admin
Клуд Боот направи погребална куќа во местот Бесемер во американската сојузна држава Албама, но кога во 2009, починал никој повеќе не влегол во неа. Кога...