vesti24.mk

Tag : Поучна приказна

ЗАБАВА

Поучна приказна: Сите се раѓаме со чиста душа, но стануваме тоа што сакаме да бидеме

admin
Многу одамна некој стар човек на својот внук му зборувал за животната вистина дека во внатрешноста на секој човек се води битка, како борба на
ЗАБАВА

Мудра приказна: Клучот на успехот лежи во оваа работа која може да направи пресврт во нашиот живот

admin
Еден бизнисмен се нашол во долгови преку глава и во својот очај, никако не успевал да најде решение за својата ситуација. Земал повеќе кредити, се