vesti24.mk

Tag : превара

ЖИВОТЕН СТИЛ

Осуден е на шокантни 13.000 години затвор, кога ќе видите што правел ќе процените дали заслужил

Ferad Aruc
Пудит Кититрадилок (34) признал дека водел пирамидална шема во која на клиентите им ветувал високи камати. Тајландскиот суд осуди едно лице поради финансиски криминал на...