vesti24.mk

Tag : Прекршување

СВЕТ

Зошто Меланија Трамп ja прекрши традицијата на првите дами на САД?

Ferad Aruc
Првата дама на САД Меланија Трамп ја скрши долгогодишната традиција на првите дами и пристигна сама на годишното Обраќање на претседателот до нацијата за состојбата