vesti24.mk

Tag : Преседтел

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Иванов: УБК е жариште на сите кризи, немав намера да прогласам воена состојба (ВИДЕО)

Ferad Aruc
Како претседател на Република Македонија уште пред две години укажав дека УБК е главното жариште на генерирање на сите политички и безбедносни кризи во Република