vesti24.mk

Tag : ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Иванов: УБК е жариште на сите кризи, немав намера да прогласам воена состојба (ВИДЕО)

Ferad Aruc
Како претседател на Република Македонија уште пред две години укажав дека УБК е главното жариште на генерирање на сите политички и безбедносни кризи во Република
ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Арсовски: СДСМ пак излажа, Заев потроши околу 40.000 евра повеќе од она што јавно го прикажа за прославата за наводен влез во ЕУ и НАТО

Ferad Aruc
Нема ден да нема скандали во нашата држава и во нашето секојдневие. Прославата на СДСМ за наводен влез во НАТО и ЕУ минатиот 14-ти од месец