vesti24.mk

Tag : Проблеми

ТЕХНОЛОГИЈА

Корисниците Се Бесни На Технолошкиот Гигант: Телефон Од 1100 Евра На Кој Не Можеш Да Се Јавиш

Ferad Aruc
Корисниците на новиот iPhone X се бесни бидејќи тврдат дека не можат да одговорат на повиците. Apple го опишува својот нов модел како “најнапредниот телефон