vesti24.mk

Tag : продолжен кабел

ЗАБАВА

Целиот Балкан му симнува капа- кога ќе видите како овој Босанец им помага на мигрантите веднаш ќе ви се насолзат очите (ФОТО)

admin
На патот кон бегалскиот камп во Босна и Херцеговина еден граѓанин на оградата на својот дом поставил продолжен кабел за да можат мигрантите да си
ЗАБАВА

Сите ја правиме истата грешка, а може да биде кобна: Овој уред никако не го вклучувајте на продолжен кабел

admin
Најголемиот дел од пожарите се резулат на погрешна употреба на апаратите за домаќинство. Токму затоа експертите постојано предупредуваат да се внимава со цел да се