vesti24.mk

Tag : Работа

БИЗНИС

Шанса за работа: Во Чешка итно бараат 140.000 работници

admin
Чешката влада проценува дека на економијата и недостасуваат околу 140.000 работници кои претпријатијата се принудени да ги бараат во странство, најчесто преку посреднички агенции, пред