vesti24.mk

Tag : работилница

ЗАБАВА

Бесплатна „Работилница за самоодбрана за жени“

admin
Клубот за класични јапонски боречки вештини „Буџинкан Македонија“ на 9-ти и 10-ти февруари организира бесплатна „Работилница за Самоодбрана за Жени“ на која можат да се...
ЗАБАВА

Моќта на тероарот во вината на „Тиквеш“

admin
На белградскиот „Салон на вино“ што се одржа во хотелот „Хајат“, винарската визба „Тиквеш“ се претстави со работилницата „Тиквеш – моќта на тероарот“. Оваа стручна...