vesti24.mk

Tag : рак на матка

ЗАБАВА ЗДРАВЈЕ

Три рани знаци на рак на матката кои жените ги игнорираат

admin
Ракот на грлото на матката е една од болестите која сè почесто се јавува кај женската популација. Од особена важност е жените да сфатат дека