vesti24.mk

Tag : ролеркостер

ЗАБАВА

Само за најхрабрите: Ова е најбрзиот и најголемиот ролеркостер на светот, кој на крајот од лудото возење завршува под вода (ВИДЕО)

admin
Ролекостерите секоја година стануваат се полуди и поопасни, а ширум светот се отвараат бројни тематски паркови, кои поттикнуваат натпреварувања и потрага по возбуда. Сега еден