vesti24.mk

Tag : Русија САД Хезболах Иран ИСИС

СВЕТ

Еве кој против кого се бори во Сирија: По седум години војна, крвта не престанува

Ferad Aruc
Граѓанската војна во Сирија трае од 2011. година, а сега во неа учествуваат толку актери, домашни и странски, што тешко може да се разбере кој...