vesti24.mk

Tag : руски дипломати

МАКЕДОНИЈА

Рускиот дипломат се обиде да добие класифицирани информации изјави Димитров

Ferad Aruc
Рускиот дипломат е протеран поради две причини: првата е солидрност за случајот Скрипал, а втората, и многу побитна, е излегување од рамките на делување од
СВЕТ

Овие земји нема да ги протераат руските дипломати – Тие не ги следат ЕУ и САД

Ferad Aruc
Иако голем број на земји одлучиле поради случајот Скрипал да ги протераат руските дипломати, некои не сакаат тоа да го направат. Бугарската агенција “BGNES”, повикувајќи