vesti24.mk

Tag : салати

ЗАБАВА

Избегнете го труењето со храна, дознајте колку време може да стојат салатите, сармата, месото и колачите

admin
За време на празниците малку внимание се обрнува на овој момент, но труењето со храна може да го влоши вашето здравје, како и празничниот одмор
ЗАБАВА

Четири салати кои ќе ви помогнат да загубите килограми (видео)

admin
Салатите се составен дел од секоја диета, односно од здравиот начин на исхрана. Доколку сакате да го загубите вишокот на килограми, погледнете го видеото во