vesti24.mk

Tag : Сараево

БАЛКАН

Што ќе донесе Хојт Ји? Како специјалецот за Балканот на Трамп ќе ги “дисциплинира” Додик и Бакир, но и ќе и наметне дополнителен притисок на Србија

Ferad Aruc
Поставувањето на Хојт Ји за амбасадор на Сараево најверојатно ќе донесе дисциплинирање на Додик и Изетбеговиќ, но и дополнителни притисоци за Србија во односите со