vesti24.mk

Tag : сарми

ЗАБАВА

Избегнете го труењето со храна, дознајте колку време може да стојат салатите, сармата, месото и колачите

admin
За време на празниците малку внимание се обрнува на овој момент, но труењето со храна може да го влоши вашето здравје, како и празничниот одмор...