vesti24.mk

Tag : свадби

Uncategorized

Мерцедесот на Груевски се изнајмува за свадби (ФОТО)

admin
Интересна петиција е денеска покрената, имено сите кој ќе прават свадба да можат да се возат во мерцедесот од 600 000денари на претседателот на ВМРО-ДПМНЕ...
Uncategorized

Младите кои по 15 мај ќе прават свадби се во паника, нема кој да ги регистрира во матично

admin
Младите кои следниот период, односно после 15 мај ќе прават свадби се во паника, бидејќи нема да можат да склучуваат граѓански бракови, односно да се...