vesti24.mk

Tag : Сведоци

БАЛКАН

Како се ликвидирани сведоците против Харадинај: Американски генерал ги откривал сведоците, Харадинај нарачувал да ги убијат

Ferad Aruc
Американскиот генерал Стивен Шук, кој на Косово беше заменик шеф на Унмик, директно е одговорен затоа што се ликвидирани речиси сите сведоци во хашкиот процес