vesti24.mk

Tag : света хелена

ЗАБАВА

Работа од сништата: Најбескорисниот аеродром бара контролор

admin
Аеродромот на островот Света Хелена бара контролор чија задача ќе биде да контролаги контролира летовите. Оној кој ќе ја добие работата, веројатно нема многу да