vesti24.mk

Tag : Свети Исакиј Далматски

ЗАБАВА

Денеска е Свети Исакиј Далматски: Треба да го направите ова, но сосема сами…

admin
Денеска е Преподобен Исакиј Далматски. Овој Исакиј во четвртиот век беше монах-пустињак некаде на Истокот. Кога слушна за ереста на Ариј што го брануваше главниот