vesti24.mk

Tag : свети константин и елена

ЗАБАВА

Денеска е Свети Константин и Елена: Водата од изворот под карпите на манастирот Свети Наум на овој ден е најлековита

admin
Православните христијани денеска, 3 јуни, го празнуваат Светиот цар Константин и неговата мајка Елена. Царот Константин Велики и неговата мајка царицата Елена за нивните заслуги
ЗАБАВА

Утре е Свети Константин и Елена: На празникот овој извор во Македонија е најлековит

admin
Православните христијани утре, на 3 јуни го празнуваат Светиот цар Константин и неговата мајка Елена. Царот Константин Велики и неговата мајка царицата Елена за нивните
ЗАБАВА

Во недела е голем празник: Токму тогаш овој извор во Македонија е најлековит

admin
Православните христијани оваа недела на 3 јуни го празнуваат Светиот цар Константин и неговата мајка Елена. Царот Константин Велики и неговата мајка царицата Елена за