vesti24.mk

Tag : светски берзи

Uncategorized

Раст на цената на нафтата на светските берзи

admin
Цените на нафтата на светските берзи денеска забележаа раст, во просек за над половина долар, што според експертите, укажува на стабилизација на глобалните пазари по