vesti24.mk

Tag : Светски македонски конгрес

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Уставните судии ќе расправаат дали ќе ја прифатат иницијативата за стопирање на референдумот

Ferad Aruc
Од денешната седница на Уставниот суд ќе зависи судбината на референдумот за договорот со Грција кој треба да се одржи по 11 денови, односно на