vesti24.mk

Tag : СДМС

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

ЗАЕВ: Му понудив на Мицковски да ја делиме власта со цел влез на земјата во ЕУ и НАТО, ме одби и побара амнестија!

Ferad Aruc
Премиерот Зоран Заев денеска обелодени дека и понудил на ВМРО-ДПМНЕ да влезе во Владата за заедно да го „одработат“ референдумот. Но, ВМРО-ДПМНЕ го одбила ваквиот предлог,