vesti24.mk

Tag : Северна Кореј

Uncategorized

“Хорор изгравиран во психата”: Поради ова Северна Кореја од дното на душата ја мрази Америка

admin
Американскиот весник Washington Post пред неколку дена објавил статија во која ги наведува сите причини поради кои Северна Кореја “толку ги мрази” САД. Во текстот